Spicy chorizo snitter
- Ristet brød i snittestørrelse
- tynt lag med smøreost med basilikum
- tynne skiver av chorizo
- Avocado
- Scampi marinert i chili
Bruschetta
Bruschetta dipped in olive oil, fresh tomatoes and lots of delicious herbs
Jordärtskockssoppa
Ingredienser
500 g jordärtskockor
3 poteter
2 hvitløksbåter
1 ss smør
1 1/2 dl hvit vin
1/2 l vann
2 hønsebuljongtærninger
3 dl fløte
salt
svartpepper
10 timjankvister till garnering, eller velg fersk krydder etter sessongens.
1.Skrell jordärtskockorna og potetene. Skær i biter. Finhakke hvitløken.
2.Fres ingrediensene med smør i en kjele.
3.Hell over vinet og la det koke sammen i ett minut. Tilsett vann og legg i buljongterningene. Rør om. La detta koke i 15 minutter, til allt er mykt.
4.Miks suppen med en mixerstav. Rør i fløten og varm. Smak av med salt og pepper.
5.Garner med timjan og litt svartpepper.